Effectieve website

Meer dan 10 jaar ervaring met webdevelopment, hosting en marketing

Waarom een website van Mitss?

Een website laten ontwerpen door Mitss betekent dat ervaren specialisten uw website gaan bouwen. Eerst treden we met elkaar in gesprek om uw wensen en doelstellingen in kaart te brengen. Daarna zullen wij een functioneel ontwerp voor u maken. Wanneer de ontwerpfase is afgerond zullen we ons richten op de content. U levert zelf de content of wij creëren die voor u. Daarna zal er een correctieronde plaatsvinden en zullen we de website samen met u testen. Wanneer deze fase is afgerond leren wij u de kneepjes van WordPress zodat u zelf de teksten en foto’s op uw website kunt aanpassen. Daarnaast krijgt u elk jaar 3 kleine aanpassingen van ons, zo groeit uw website mee met uw onderneming.

Website laten maken

Responsive ontwerp

Het zal u niet verbazen dat hedendaags het merendeel van de websites bekeken wordt op een smartphone. Vanuit deze gedachte ontwerpen wij uw website. Het mobile first principe noemen wij dat. Dit betekent dat uw website perfect weergegeven wordt op elk denkbare schermformaat. Een professionele vormgever ontwikkelt een website die naadloos aansluit op uw bestaande huisstijl. Heeft u die (nog) niet dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij zullen er dan één voor u creëren. De ontwerpfase zal net zo lang duren totdat u helemaal tevreden bent. Wilt u graag een logo of ander grafisch materiaal laten ontwikkelen zoals visitekaartjes, folders of briefpapier? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Een award winning cms systeem

WordPress is een toonaangevend content management system. Veruit de meeste websites op het internet draait op dit CMS. Naar schatting ruim 80%. Dit is natuurlijk niet voor niets. WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als blogsysteem. Dit betekent niet dat uw website ook als een blog moet functioneren maar de kern is reuze handig gebleken tijdens het publiceren van verschillende content. U als klant kunt uw website hiermee gemakkelijk aanpassen en hoeft u niet voor elke tekst of foto verandering de hulp van een developer in te roepen. Het andere grote voordeel is dat er duizenden ontwikkelaars van over de gehele wereld dagelijks aan dit systeem werken. Zo staat u website nooit stil en wordt deze voortduren up-to-date gemaakt. Wij maken gebruik van een aantal premium software pakketten die u standaard van ons geleverd krijgt. Ook begrijpen de grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo uw WordPress website als geen ander. Kortom, een goede basis om mee te starten.

Webste laten maken
Wordpress plug-in laten maken

Maatwerk plug-in of functionaliteit

Heeft u speciale wensen of wilt u een unieke functie laten inbouwen? Misschien wilt u wel een offertecalculator of een automatische PDF generator op uw website hebben. Wij hebben de kennis in huis om dit mogelijk te maken. Wij coderen en passen WordPress aan waar nodig. Ook creëren wij custom plug-ins die u kunt gebruiken in uw website. Niets is ons te gek, u bedenkt het, wij bouwen het. Natuurlijk bestaan er binnen de WordPress community al meer dan duizenden plug-ins die heel veel out of the box kunnen. Soms kiezen we ervoor om een bestaande plug-in te gebruiken die we maar een klein beetje aanpassen zodat het precies doet wat u wilt. Ook kunnen wij u vooraf precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Wij verklappen u alvast dat dit reuze meevalt. Wij kunnen erg veel en hebben de ervaring. Hierdoor werken wij uitermate efficiënt.

Content creatie

Content is king. Dit is één van de belangrijkste aspecten op uw website. Zowel de bezoeker die het leest moet natuurlijk enthousiast worden van uw dienst of product. Maar ook de zoekmachines begrijpen tegenwoordig heel goed waar uw website over gaat. Dit is één van de belangrijkste ranking factors van nu. Wij geven u de tips en trucs om sterke content te schrijven of één van onze content writers gaat voor u aan de slag.

Website training

Wij vinden het belangrijk dat u overweg kunt met uw nieuwe website. Als u een tekst of foto wilt aanpassen, of u wilt een nieuw bericht op uw website plaatsen is het natuurlijk niet fijn om hiervoor altijd een developer aan het werk te zetten. Wij geven u een cursus WordPress en leren u de kneepjes van dit systeem zodat u zelf hiermee aan de slag kunt. Komt u er dan toch niet uit? Geen probleem, dan staan wij voor u klaar.

Online marketing

Een website is één van de belangrijkste marketing middelen. Het is het online visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Social media kan een belangrijke rol spelen in het vergroten van uw bereik. Vaak zien we dat deze middelen afzonderlijk van elkaar worden ingezet en dat is wat ons betreft zonde. Berichten en pagina’s die op uw website te vinden zijn kunnen bijvoorbeeld gedeeld worden op social media om zo meer bezoekers naar uw website te krijgen. Zo creëert u een bredere sales tunnel die naar uw website leidt. Is het uitstappercentage dan laag en blijven bezoekers op uw website hangen dan is dit voor Google weer een ranking factor om uw website hoger óf juist lager in de resultaten te laten eindigen. Wij vertellen u hier graag meer over, neem contact met ons op.

Google pack

Google heeft een breed scala aan apps en tools beschikbaar die u kunt gebruiken om het bereik te vergroten en om uw resultaten op het internet te monitoren. Al deze essentiële tools bouwen en stellen wij standaard in tijdens de ontwikkeling van uw website. Ook leren wij u hiermee om te gaan en deze te leren begrijpen. Denk dan aan: Mijn Bedrijf, Google Maps (local SERPs), Search Console en Google Analytics. Sommige van deze tools dienen op de juiste manier te worden ingesteld en andere zijn een bron van extreem waardevolle informatie. Het is dan ook niet gek dat dit een belangrijke stap is in de ontwikkeling van uw website. Heeft u al een website maar heeft u geen idee van wat deze tools voor u kunnen betekenen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Webhosting en onderhoud

SSD webruimte

Onebeperkt webruimte op snelle SSD schijven. Geen gezeur, maar gewoon kwaliteit.

Dagelijkse back-ups

Iedere dag een back-up, die wij op uw verzoek terugplaatsen. Zorgeloos aan de slag dus.

Telefonische helpdesk

Een helpdesk die u telefonisch kunt benaderen? Ja, die bestaan nog.

24 uurs monitoring

Wij houden continu ogen op uw website. Wij weten het direct als het fout gaat en lossen het op.

Zorgeloos mailen

E-mail zoals u dat wilt. Desnoods installeren wij ze in outlook, gewoon via hulp op afstand.

Veiligheidsgarantie

Wij zorgen voor de beveiliging, toch een hacker? Dan zetten wij ze buiten de deur.

server

Cloudflare en caching

Cloudflare maakt je website nóg veel sneller. Geavanceerde caching en beveiliging.

Update service

Wekelijkste updates voeren wij door. Themes, plug-ins en WordPress. Zonder zorgen.

Bugs en errors

Na het updaten van uw website een bug of error? Dan lossen wij die gewoon op.

DNS management

DNS aanpassingen of verificatie via apps kan zuur zijn. Mail ons, wij doen dat voor u.

Heeft u een project voor ons in gedachte?

Wilt u een nieuwe website? Of wilt u gewoon een kop koffie of thee met ons drinken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen, mailen en Whatsappen. Ook in de avond, ook in het weekend.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Mitss Webdesign
Welkom bij Mitss, Kan ik iets voor u doen?