Webshop laten maken

Wij leveren een e-commerce totaalpakket

Waarom een webshop van Mitss?

Een webshop laten maken gaat verder dan alleen een fraaie vormgeving. Online marketing en een professioneel control panel in de back-end van de webshop is minstens net zo belangrijk. Mitss heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van een totaal e-commerce pakket waarmee u direct het internet op kunt. Gemakkelijk producten toevoegen, uw webshop beheren en het afhandelen van bestellingen horen daarbij. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan een online marketing plan, waar de vindbaarheid in de grote zoekmachines een belangrijk onderdeel van is.

webshop laten maken door mitss
succesvolle webshop en online marketing

Een succesvolle webshop

Een overzichtelijk webdesign

Een overzichtelijke en professionele vormgeving is de eerste stap naar online succes. Uw webshop is het visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk is belangrijk en die moet goed zijn. Mitss ontwerpt uw webshop in de stijl die bij u past.

Technische geoptimaliseerd

Een snelle webshop zorgt voor meer verkopen. Vele onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat een bezoeker sneller uitstapt als een website niet snel genoeg laad. Een laadsnelheid van onder de drie seconde en een pagina grootte van minder dan 1MB is wenselijk. Dit is standaard bij Mitss, wij optimaliseren uw webshop tot in detail.

Vindbaar op het internet

Een gave webshop alleen is niet genoeg. U heeft vanzelfsprekend ook bezoekers nodig die u omzet in klanten. Voordat wij uw webshop ontwikkelen voeren wij een zoekwoorden analyse uit die wij gebruiken om uw webshop te optmaliseren in de grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Betrouwbare infrastructuur

De server is de fundering waarop uw webshop draait. Wij richten de server in en onderhouden deze. Wij maken gebruik van moderne caching technieken zoals cloudflare en maken dagelijkse back-ups. Wij bieden uitsluitend managed webhosting aan wat betekent dat u nergens omkijken naar heeft. Wij vinden ook niet dat de verantwoordelijkheid van zo’n essentieel onderdeel bij de klant moet liggen.

WordPress en woocommerce

WordPress is een het meest gebruikte CMS (content management system) ter wereld. Ruim 80% van alle websites en webshops op internet draait op dit systeem en dat is niet zonder reden. Met WordPress bent u verzekerd van een webshop die meegroeit met uw onderneming. Er worden met regelmaat updates uitgebracht die de stabiliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid verbeteren. Woocommerce is een e-commerce pakket wat boven op WordPress draait. Een schitterende combinatie waarin (bijna) alles mogelijk is.

Een award winning CMS

Eén van de belangrijkste redenen waarom wij voor WordPress kiezen zijn de honderden developers die dagelijks aan dit systeem werken. Nooit meer een website die na een aantal jaar achterloopt en door de tijd wordt afgeschreven. Doordat WordPress open source is kunnen wij de software aanpassen naar onze behoefte. Wilt u graag een speciale functie hebben? Geen probleem, wij hebben de kennis in huis.

Woocommerce en Divi

Woocommerce is het e-commerce pakket wat bovenop WordPress werkt. Alle functies die nodig zijn om producten, bestellingen en betalingen mogelijk te maken zitten hierin gebundeld. Daarnaast maken wij gebruik van Divi. Een geavanceerde theme waarin wij elk denkbare lay-out kunnen bouwen. Met een visual builder is het voor u als klant ook eenvoudig om uw teksten en afbeeldingen aan te passen.

Facturatie en betalingen

Mitss zorgt ervoor dat u zo min mogelijk werk heeft aan administratieve handelingen. Automatische PDF facturen en verzendlabels zijn daar onderdeel van. Ook zijn alle verschillende betalingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld iDeal, Pay Pal, Creditcard en After pay beschikbaar. Heeft u speciale wensen? Wij bouwen het.

Bestellingen en verzenden

Met een druk op de knop laten weten aan de klant wat de status is van zijn bestelling. Een verzendlabel wordt automatisch gegenereerd en u hoeft enkel de bestelling te leveren. Het is zelfs mogelijk om uw boekhouding aan uw webshop te koppelen zodat automatisch alle orders worden ingeladen, u hoeft alleen maar te controleren of alles klopt. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een webhop te runnen. Daarnaast staat onze telefonische helpdesk voor u klaar als u het even niet meer weet.

Webste laten maken
ideal

Automatische productfeed

Heeft u verschillende productfeeds die u wilt inladen zonder deze allemaal handmatig te moeten invoeren? Geen probleem, wij maken elke XML feed passend in WooCommerce. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw webshop te vullen met uw producten.

Woocommerce training

Wanneer uw webshop wordt gebouwd krijgt u van ons een training in WordPress en Woocommerce. U hoeft niet zelf op onderzoek te gaan en leren u alle kneepjes van deze toonaangevende softwarepakketten. Komt u er dan toch niet uit? Dan staat onze helpdesk iedere dag voor u klaar en als het nodig is starten we een sessie hulp op afstand. Wij kijken dan gewoon even met u mee en lossen het probleem direct voor u op.

hulp op afstand

Online marketing

Social media en zoekmachine optimalisatie leiden ongetwijfeld tot meer bezoekers en een bredere sales tunnel. Mitss heeft ruimschoots ervaring met online marketing en wij helpen u hier graag mee. De basis zetten wij alvast voor u klaar, dit is onderdeel van de ontwikkeling. Daarna kunnen wij dit actief voor u onderhouden en uitbreiden. Ieder marketing plan is volledig maatwerk en u kunt het beste contact met ons opnemen voor meer informatie.

Google pack

Google heeft een aantal onmisbare tools die iedere website of webshop eigenaar zou moeten gebruiken. Wij integreren en optimaliseren deze tools standaard en na de oplevering van uw webshop krijgt u daar een uitgebreide training in. Van uitgebreide website statistieken tot uw lokale bedrijfsadvertentie in Google Maps. Uiteindelijk verbeteren wij hiermee de positie in Google en kunnen we de webshop gericht sturen en verbeteren aan de hand van verschillende analyses.

Webhosting en onderhoud

SSD webruimte

Onebeperkt webruimte op snelle SSD schijven. Geen gezeur, maar gewoon kwaliteit.

Dagelijkse back-ups

Iedere dag een back-up, die wij op uw verzoek terugplaatsen. Zorgeloos aan de slag dus.

Telefonische helpdesk

Een helpdesk die u telefonisch kunt benaderen? Ja, die bestaan nog.

24 uurs monitoring

Wij houden continu ogen op uw website. Wij weten het direct als het fout gaat en lossen het op.

Zorgeloos mailen

E-mail zoals u dat wilt. Desnoods installeren wij ze in outlook, gewoon via hulp op afstand.

Veiligheidsgarantie

Wij zorgen voor de beveiliging, toch een hacker? Dan zetten wij ze buiten de deur.

server

Cloudflare en caching

Cloudflare maakt je website nóg veel sneller. Geavanceerde caching en beveiliging.

Update service

Wekelijkste updates voeren wij door. Themes, plug-ins en WordPress. Zonder zorgen.

Bugs en errors

Na het updaten van uw website een bug of error? Dan lossen wij die gewoon op.

DNS management

DNS aanpassingen of verificatie via apps kan zuur zijn. Mail ons, wij doen dat voor u.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Mitss is al meer dan 10 jaar een full service internetbureau die met héél veel passie websites, webshops en webapplicaties bouwen en onderhouden. Wij begrijpen als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn op het internet. Geef uw bedrijf of idee een boost en laat u volledig ontzorgen. Van webdevelopment tot aan webhosting en zoekmachine optimalisatie. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Mitss Webdesign
Welkom bij Mitss, Kan ik iets voor u doen?