Webhosting en onderhoud

Een geoptimaliseerde digitale infrastructuur zonder zorgen

Managed webhosting van Mitss

Webhosting is de fundering waarop uw website wordt gebouwd. De snelheid en betrouwbaarheid staat en valt hiermee. Dit is de fysieke server waar uw website op staat en waar de email afgehandeld wordt. Mitss heeft servers in Nederland die wij compleet voor u inrichten. Daarnaast maken wij gebruik van cloudflare om uw website te cachen en comprimeren nog voordat een verzoek de server bereikt. Ook is onze telefonische helpdesk iedere dag bereikbaar en maken wij gebruik van servers met SSD opslag, wat de lees en schrijfsnelheden enorm ten goede komt. Geen verschillende pakketten maar gewoon onbeperkt webruimte. Wij onderhouden ook uw website. Een totaalpakket, zonder zorgen.

Wij monitoren uw website 24 uur per dag en maken wij iedere dag een back-up, die wij op uw verzoek terugplaatsen en stellen wij desgewenst uw e-mail in via hulp op afstand in. U hoeft helemaal niets zelf te doen, ook niet als er bijvoorbeeld DNS verificatie nodig is voor bijvoorbeeld Microsoft 365 of Google Workspace. Zelfs als uw website gehackt is zorgen wij ervoor dat een hacker snel en vakkundig weer wordt buitengezet.

Managed webhosting
website onderhoud

Onderhoud en licenties

Uw website is gebouwd en staat online. WordPress, een thema en verschillende plug-ins werken perfect met elkaar samen en draaien op de laatste versie van PHP. Nu is het tijd voor onderhoud. Regelmatig dienen updates te worden uitgevoerd of komt er een nieuwe versie van PHP uit. Dit is noodzakelijk om de veiligheid en stabiliteit van uw website te garanderen. Ook komen er soms nieuwe functies beschikbaar. Vroeg of laat krijgt iedere website ermee te maken en gaat er helaas met regelmaat iets mis. Bugs en errors ontstaan die de werking van uw website in de war kunnen schoppen. Het kan dan een lastige klus worden om de website te herstellen. Wij vinden niet dat de klant hiervoor moet opdraaien, wij nemen deze taak volledig op ons. U bent gegarandeerd van een website die altijd up-to-date is. Wij maken gebruik van betaalde premium plug-ins en een theme builder Divi. Hier betalen wij jaarlijks voor. Daarnaast schonen wij 2x per jaar de database van iedere website op om een vertraagde website te voorkomen. Dit is allemaal volledig onderdeel van onze webhosting.

Website aanpassingen

Wanneer kleine aanpassingen aan uw website gedaan moeten worden kunt ons bellen. Niet op uurtarief maar gewoon onderdeel van het pakket. Vroeg of laat zal uw website aangepast moeten worden om mee te groeien met uw onderneming. Niet uurtje factuurtje, maar gewoon een developer die voor u klaarstaat wanneer u dat nodig heeft. U heeft recht op maximaal 3 kleine aanpassingen per jaar. Voor wat betreft de indeling, teksten en foto’s op uw website. Extra functionaliteiten zijn altijd maatwerk en zijn niet onderdeel van ons onderhoudspakket.

Security protocol

Wij scannen onze servers en websites met regelmaat op kwetsbaarheden. Bekende software lekken dichten wij direct en daarnaast maken wij gebruik van software pakketten die verschillende aanvallen zoals ddos aanvallen snel onderkennen. WordPress is helaas een gewild doelwit. Ruim 80% van de websites op internet draait op dit CMS. Wanneer uw website dan toch is gehackt zorgen wij ervoor dat een hacker snel weer buiten de deur wordt gezet. Wederom is ook deze service onderdeel van het pakket.

security protocol

Webhosting en onderhoud

SSD webruimte

Onebeperkt webruimte op snelle SSD schijven. Geen gezeur, maar gewoon kwaliteit.

Dagelijkse back-ups

Iedere dag een back-up, die wij op uw verzoek terugplaatsen. Zorgeloos aan de slag dus.

Telefonische helpdesk

Een helpdesk die u telefonisch kunt benaderen? Ja, die bestaan nog.

24 uurs monitoring

Wij houden continu ogen op uw website. Wij weten het direct als het fout gaat en lossen het op.

Zorgeloos mailen

E-mail zoals u dat wilt. Desnoods installeren wij ze in outlook, gewoon via hulp op afstand.

Veiligheidsgarantie

Wij zorgen voor de beveiliging, toch een hacker? Dan zetten wij ze buiten de deur.

server

Cloudflare en caching

Cloudflare maakt je website nóg veel sneller. Geavanceerde caching en beveiliging.

Update service

Wekelijkste updates voeren wij door. Themes, plug-ins en WordPress. Zonder zorgen.

Bugs en errors

Na het updaten van uw website een bug of error? Dan lossen wij die gewoon op.

DNS management

DNS aanpassingen of verificatie via apps kan zuur zijn. Mail ons, wij doen dat voor u.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u project voor ons in gedachte? Of wilt u gewoon een kop koffie of thee met ons drinken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen, mailen en Whatsappen. Ook in de avond, ook in het weekend.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Mitss Webdesign
Welkom bij Mitss, Kan ik iets voor u doen?