Webapplicatie laten maken

Meer dan 10 jaar ervaring in het leren van maatwerk

Webapplicatie laten maken door Mitss

Mitss heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties. Het automatiseren van bedrijfsprocessen of het ontwikkelen van een klanten CRM is wat wij doen. Ook kunnen wij bepaalde functies of processen voor u bouwen die uw huidige systeem of website ondersteunen. Niets is ons te gek. U bedenkt het en wij bouwen het. Het grootste voordeel van een webapplicatie is dat deze overal gebruikt kan worden in iedere webbrowser. Zo kunt u eenvoudig en veilig inloggen van over de hele wereld. Mitss is een full service internetbureau die een compleet totaalpakket levert, ook na de ontwikkeling. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

webapplicatie laten makenwebapplicatie laten maken
laravel

Laravel & PHP

Wij bouwen webapplicaties in PHP. Dit is een scripttaal die door een server begrepen en uitgevoerd wordt. Bijna alle applicaties hebben een bepaalde set aan functionaliteiten nodig die soms erg complex zijn. In het kader van veiligheid en niet elke keer het wiel te hoeven uitvinden bouwen wij met Laravel. Dit is een framework die de basis biedt waarop wij direct en doelgericht kunnen bouwen. Laravel is momenteel het meest gebruikte PHP framework en is ontwikkeld door Taylor Otwell, bedoeld om moderne webapplicaties volgens het model-view-controller model te creëren. Laravel heeft daarnaast ook een zeer actieve community.

Responsive ontwerp

Natuurlijk is het belangrijk dat uw webapplicatie doet wat het moet doen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat deze op elk schermformaat goed wordt weergegeven. Doordat de server al het rekenwerk verricht en een simpele output terugstuurt, is uw applicatie ook op smartphones, tablets en alle andere denkbare schermformaten te gebruiken. Het enige wat u nodig heeft is een webbrowser en een internetverbinding.

Heeft u een huisstijl of wensen omtrent het design van uw applicatie? Geen probleem, onze designers kunnen alles voor u ontwerpen. Wij gaan graag voor u aan de slag. In de meeste gevallen kunt u al binnen drie weken aan de slag met de bètaversie van uw applicatie.

Responsive webapplicatie

Onderhoud en aanpassingen

Ook na de ontwikkeling houdt het niet op voor ons. Uw webapplicatie zullen wij met regelmaat onderhouden zodat de prestaties, betrouwbaarheid en de veiligheid worden gegarandeerd. Ook wanneer een nieuwe functie gebouwd moet worden staan wij voor u klaar. Op deze manier is uw webapplicatie klaar voor de toekomst en groeit deze met u mee.

Hosting en updates

De server en regelmatige Laravel updates regelen wij. U hoeft zich niet druk te maken dat na verloop van tijd uw applicatie niet meer meekomt door nieuwe toepassingen en technieken in het landschap van het internet. Wij moderniseren en blijven continu bij de tijd. Onze developers worden elk jaar geschoold en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

automatisering en onderhoud

Heeft u een project voor ons in gedachte?

Mitss is al meer dan 10 jaar een full service internetbureau die met héél veel passie websites, webshops en webapplicaties bouwen en onderhouden. Wij begrijpen als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn op het internet. Geef uw bedrijf of idee een boost en laat u volledig ontzorgen. Van webdevelopment tot aan webhosting en zoekmachine optimalisatie. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Mitss Webdesign
Welkom bij Mitss, Kan ik iets voor u doen?