Portfolio

Recensies en websites van tevreden klanten

“Mitss Webdesign heeft voor mij een website gemaakt, die helemaal aansluit bij mijn wensen. Bovendien heb ik het als heel prettig ervaren dat de website in korte tijd gereed was en dat er op geduldige wijze werd uitgelegd hoe ik de website zelf kan beheren. Mocht dat een keer niet lukken, dan hoef ik maar te kikken en Mitss Webdesign staat klaar om te helpen. Ik ben blij dat ik met Mitss Webdesign in zee ben gegaan!”

Marcella KleineSchrijfster

“Ik heb al veel ervaring met Webdesigners ,door een kennis werd ik getipt om mijn nieuwe website te laten bouwen door Mitss Webdesign had ik dat maar eerder gedaan hier enkele steekwoorden die mijn tevredenheid weergeven. Vriendelijk, betrokken, Accuraat, inventief, Doortastend, kortom ik wil niet anders meer Mitss Webdesign een absolute aanrader!”

Siep van der VeenEigenaar Hotdogs on Tour

“Wij hebben de website door Mitss webdesign laten maken en wij zijn zeer tevreden over de diensten die Mitss aanbied. En daarbij is de prijsverhouding super. Ook hebben wij het SEO gedeelte uitbesteed aan Mitss webdesign en zijn hierin in een positieve ontwikkeling. Mitss webdesign is zeker een aanrader!! Wij zijn blij met de super snelle terugkoppeling op vragen en krijgen altijd netjes antwoord met tips.”

Jeffrey BongersEigenaar Bongers bestrating

“Nadat ik diverse mensen gevraagd had om een opzetje te maken voor een geheel nieuwe website voor mijn bedrijf, begon ik te denken dat het niet zou gaan lukken. Niemand voelde echt aan wat ik wilde (dat wist ik zelf eigenlijk ook niet echt....). Toen kreeg ik een aanbod van Mitchel en meteen zijn eerste idee (binnen een uur na mijn vraag) was meteen een schot in de roos! Alles stond binnen een week online (lag aan mij dat het niet sneller ging) en ik hoef nu maar een mailtje te sturen voor uitleg of aanpassingen en het is geregeld. Top Mitchel, veel succes met je bedrijf!”

Annalies JanssensEigenaar Countforyou

“De website is goed verhuisd en opnieuw opgebouwd en we worden goed geholpen met obstakels die wij tegen komen. We zijn van plan om ook van het SEO pakket gebruik te maken wanneer de website gereed is.”

Bernard StienenEigenaar Pappot Schilders

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Of kom gezellig langs voor een kop koffie!