Over ons

Mitss Webdesign is opgericht in 2014

Mitss Webdesign over ons

Over ons

Mijn naam is Mitchel van Zwienen en eind 2014 heb ik besloten om Mitss Webdesign op te richten.

Ik ben altijd al bezig geweest met computers en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast ben ik erg leergierig en daarom besloot ik mij te verdiepen in het bouwen van websites. Wat begon met een aantal simpele statische websites is uitgegroeid tot geavanceerde websites die ik bouw met het beheersysteem WordPress. Een voordeel van WordPress is dat je eenvoudig extra functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. Daardoor zijn er erg veel mogelijkheden en doorloopt iedere website weer een ander proces. Iedere website is uniek. Mijn doel is om de website zo goed mogelijk bij het karakter van het bedrijf te laten aansluiten. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is met de website en dat de website ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan het bedrijf.

Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij heel Nederland bedienen. Sinds 2018 kunnen wij u trots mededelen dat Mitss Webdesign haar 250ste website heeft gemaakt en in onderhoud heeft.

Naast het vak webdesign, help ik ook klanten met ICT problemen. Ik lever computerhulp aan huis in en rondom de gemeente Westerveld. Zowel particulier als bedrijven kunnen wij helpen met onze oplossingen.

Ga naar: Computerhulp Westerveld

Met oog voor detail en de voorkeur voor een gebruiksvriendelijke website hebben wij een content management system ontwikkeld die de kracht biedt van maatwerk script en toch gemakkelijk kan worden bediend door de eind gebruiker.

Clean code

Bewezen en krachtige coding die ervoor zorgt dat jouw website stabiel, snel en goed functioneert op alle schermformaten. Elke dag werken onze programmeurs aan een beter CMS.

Website laten maken
Simpele bediening

Het beste van 2 werelden hebben wij hier samengebracht. Een CMS die gemakkelijk kan worden bediend, je hoeft dus niet de HTML/PHP/CSS in te duiken om aan te passen wat je wilt.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Of kom gezellig langs voor een kop koffie!