Over ons

Meer dan 10 jaar ervaring met webdevelopment, hosting en marketing

Wie is Mitss?

Hallo, en welkom op mijn website! wat leuk dat je meer wilt weten over mij. Mijn naam is Mitchel van Zwienen en ik ben de gelukkige man achter Mitss. Ik woon samen met mijn vrouw en twee prachtige dochters in Diever. Ik ontwikkel al websites sinds ik mij kan herinneren. Of nou? Nee dat is niet zo, maar toch bouwde ik mijn eerste website toen ik een jaar of 10 was. Het zit gewoon in mijn bloed, ik vind het geweldig om iets te coderen wat zich vertaalt in een geweldige presentatie of applicatie die de hele wereld kan bereiken. Überhaupt fascineert alles mij wat te maken heeft met ICT, maar genoeg over mij. Ik wil je graag wat meer vertellen over Mitss en waar wij voor staan. Ik ben dus niet alleen en wij zijn ook niet zomaar een internetbureau uit Diever.

Juist de hele wereld bereiken met je website of product is makkelijker gezegd dan gedaan. Een website bouwen, dat is makkelijk. Maar een ijzersterke online marketing campagne erachter maken en zorgen voor bezoekers die uiteindelijk je product of dienst afnemen. Dat is vaak iets lastiger, maar oh zo belangrijk, en uiteindelijk is dat natuurlijk wat je wilt. Dat is wat wij doen, samen met de hosting en het (technische) onderhoud van jouw website. Natuurlijk doe ik dat niet alleen. Ik werk samen met een aantal andere gedreven vakidioten die ontzettend goed zijn in hetgeen wat ze doen. Van grafisch vormgevers tot content writers en gespecialiseerde developers. Daarnaast werken wij dus niet met tickets. Persoonlijk en informeel contact staan bij mij hoog in het vaandel.

Zoals gezegd is een succesvolle website of applicatie mede afhankelijk van een goede server en een slimme marketing strategie. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om je daarmee te helpen. Wil je een website laten maken? Of wil je gewoon is koffie drinken met mij? Neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat wij iets voor elkaar kunnen beteken.

Mitchel van zwienen
Chat openen
Heeft u een vraag?
Mitss Webdesign
Welkom bij Mitss, Kan ik iets voor u doen?