Full service internetbureau

Volledig ontzorgt het internet op

Wie is Mitss?

Wij bouwen en onderhouden al meer dan 10 jaar websites, webshops en webapplicaties. Of u nu met uw bedrijf vindbaar wilt worden in de zoekmachine, een social media campagne wilt opzetten of processen in uw bedrijf wilt automatiseren. Wij zijn een full service internetbureau die alle aspecten van het vak beheersen. Heeft u een project voor ons in gedachte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat doet Mitss?

Webdevelopment

Wij hebben de techniek in huis om maatwerk te leveren. Is een speciale functie of functionaliteit gewenst? U bedenkt het, en wij bouwen het. Wij maken gebruik van WordPress en Laravel. PHP, HTML, CSS en Javascript zitten in ons DNA.

Webdesign

Een grafisch sterk webdesign gericht op conversie en gebruikersvriendelijkheid. Wij bouwen met bewezen technieken en ontwerpen lay-outs op maat. Wij bouwen uw website volledig op maat en geschikt voor alle denkbare schermformaten

Webhosting en onderhoud

Wij bieden managed webhosting aan, zo hoeft u zich nergens druk om te maken. Dagelijkse back-ups, 24 uurs monitoring en update service zijn daar onderdeel van. Ook in het geval van een security lek of hack zitten wij er boven op.

Online marketing

Al vanaf de eerste minuut ontwikkelen wij uw website met oog voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Een zoekwoorden en content analyse horen daarbij. Ook hebben wij SEO writers klaarstaan die u kunnen helpen met uw webteksten

Hoe werkt Mitss?

Planning

Design

Develop

Testing

Launch

Abonnementen

Jaar ervaring

Websites opgeleverd

Eén professioneel aanspreekpunt

Webdevelopment, Webhosting en Online marketing hebben allemaal sterk met elkaar te maken en zijn essentieel voor het opzetten van een effectieve en succesvolle website. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in deze facetten van het vak. Wij werken samen met grafisch vormgevers, SEO content writers en gespecialiseerde webdevelopers die dagelijks bezig zijn in hetgeen waar ze goed in zijn. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt die u kunt bellen mailen of WhatsAppen. Wij zijn een klein en toegankelijk internetbureau zonder ticket systeem. Maar met persoonlijk contact.

Chat openen
Heeft u een vraag?
Mitss Webdesign
Welkom bij Mitss, Kan ik iets voor u doen?